Rock and Roll dnevnik
6Strings - Rock and Roll diary
Popis tekstova
Blog
nedjelja, listopad 21, 2012


 

Humanitarni rock festival, Rock Marinfest, nazvan po tragično preminulom gitaristi Marinu Pokrovcu, ove godine se održava peti puta, u Vinkovcima, u klubu Vanilla, 27. i 28. prosinca.

Rock Marinfest je humanitarni rock festival koji će se ove godine održati peti puta. Uvijek je u vremenu između Božića i Nove godine u klubu Vanilla u Vinkovcima koja prima oko 1500 posjetitelja. Ovogodišnji fest će se održati 27. (četvrtak) i 28. (petak) prosinca.

Festival je izuzetno dobro posjećen i medijski praćen tako da je stekao epitet jednog od najboljih festivala u ovim krajevima. Do sada je na Marinfestu nastupio veliki broj glazbenika a najpoznatiji su: Shorty, Atheist rap, Gustafi, Marko Brecelj, TBF, Vatra, Hard time, Zadruga, Six pack, Kawasaki 3P, Hladno pivo i mnogi drugi.

Svi izvođači nastupaju besplatno, a sav prihod od ulaznica i svega ostalog što prati fest ide u korist djece s posebnim potrebama udruge Bubamara Vinkovci. Svake je godine unutar Vanilla Cluba postavljen štand na kojem se prodaju i dijele promo materijali svih koji su uključeni u sam festival. Naravno, sve ide u korist Bubamaraca!

Vizualni idnetitet ovogodišnjeg festa osmislit će naš proslavljeni strip majstor - Dubravko Mataković. Organizatori pozivaju sve koji su u bilo kakvoj mogućnosti pomoći, bilo donacijom, ili volontiranjem, da im se jave! Kontakt osobe su: Vladimir Bakarić bakaric.vladimir(_at_)gmail.com i Gordana Ilić Ostojić (PR festivala) giordanavu(_at_)gmail.com.


ČETVRTAK 

– Vanilla Club – 20 sati
Cinkuši
Opća opasnost
The Karambol
Gužva u 16-ercu
Superoperater
Alogija
Borovski štakori


 

PETAK

 – Gradska knjižnica Vinkovci – 18 sati
Otvorenje prodajne izložbe rock fotografija s Rock Marinfesta 011. foto kluba Vinkovci.
Izložba će biti otvorena do 01. siječnja 2013. godine.

– Vanilla Club – 20 sati
Elemental
Adastra
Kandžija i gole žene
Septica
Punčke
Sheitans
Neću žvake oću kusur


izvor: www.hrt.hr

6strings @ 16:05 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Anketa
Mislite li da rockeri moraju imati dugu kosu ako žele biti odani svom stilu?Brojač posjeta
137274
O blogu
Rock and roll, punk, blues...
Anketa
Svirate li koji instrument?


Anketa
Najviše slušam...Index.hr
Nema zapisa.